Torna el servei de motos elèctriques d’Acciona a Gandia este estiu

Acciona oferirà durant este estiu a Gandia el seu servei de ‘motosharing’, amb una flota de 180 motos elèctriques d’ús compartit les 24 hores del dia. Així ho han presentat a una roda de premsa celebrada al passeig marítim Neptú el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, i Juanjo Conde, gerent de desenvolupament d’Acciona Mobility.

“Este servei de motos elèctriques és essencial per a un destí turístic perquè millora la mobilitat i ho fa amb un transport ecològic, sostenible i divertit”, ha destacat l’edil socialista. A més, ha agraït a Acciona per la seua aposta i pel fet d’incorporar “una forma de transport sostenible i econòmic com ja han fet a Roma, Barcelona, Madrid o Sevilla”.

Per altra banda, Conde ha volgut agrair a l’Ajuntament de Gandia “per convidar-nos a acompanyar-los. Podrem aportar el nostre granet d’arena amb un servei de mobilitat, senzill, compartit i 100% sostenible a través de la nostra app ‘Acciona motosharing movilidad'”. Hi haurà un equip de gent instal·lat a la ciutat per a garantir les condicions òptimes del material.

Els usuaris podran començar i acabar el servei en la zona urbana de Gandia (excloent les zones per als vianants del centre), així com a les platges, entre les quals destaca la de Daimús i la zona de Guardamar de la Safor. També es podrà circular pels municipis pròxims i mantenir la moto reservada durant la seua estada en ells (fins a sis hores), per a finalitzar el trajecte novament en l’àrea habilitada de Gandia. Esta iniciativa, que romandrà fins a la primera setmana de setembre, consolida la bona acollida que van tindre les experiències de les temporades estivals anteriors.