Torna la campanya ‘Si en Falles folles, fes-ho segur’

La regidora de Joventut, Lydia Morant, acompanyada pel vicepresident del Consell dels Joves de Gandia (CJG) i responsable d’activitats externes i associacionisme, Adrià Ordines, i la tresorera i responsable de campanyes del CJG, Sara Gil, han presentat este matí la campanya d’informació i sensibilització del CJG dirigida a la població jove perquè durant les Falles practique sexe segur. El lema és: ‘Si en Falles folles, fes-ho segur’.

Esta campanya és, ara més que mai, necessària. Hem de fomentar i incentivar l’ús del preservatiu entre els joves ja que hem tingut un increment de les malalties de transmissió sexual entre esta franja de la població”, ha assegurat Morant.

A més, també s’oferiran de manera gratuïta a les instal·lacions de l’Espai Jove, a la plaça del Tirant, ja que “a vegades un impediment per a comprar-los és la qüestió econòmica i d’esta manera si tenen necessitat podran acudir i recollir-los”, ha afegit la regidora socialista.

Gràcies a la col·laboració del Centre de Salut Pública de Gandia, el Consell dels Joves repartirà milers de preservatius durant els pròxims dies als casals fallers de Gandia, a més de fullets informatius, xapes i altres elements amb frases i missatges de la campanya.

Esta campanya és per a sensibilitzar als joves i no tant joves de l’ús del preservatiu per previndre les malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats”, ha assenyalat Gil.

Durant tot l’any es pot acudir al Consell dels Joves de Gandia i a partir del dia 15 estarem pels casals falleres repartint-los també», ha conclòs Ordines.