Torró canvia de postura i es postula com a candidat per por a ser desplaçat pel Conseller Moragues

El PSPV-PSOE de Gandia ha fet hui valoració del Congrés del PP que reelegirà demà Arturo Torró, l’Alcalde de Gandia, com a president de la formació en la ciutat. El Vicesecretari de Comunicació del PSPV-PSOE, Jose Manuel Prieto, ha assegurat que el Congrés evidencia el canvi de postura de l’Alcalde, que es postula de nou com a candidat per por a ser desplaçat pel Conseller d’Hisenda, Juan Carlos Moragues, aposta del president de la Generalitat, Alberto Fabra.

Prieto ha assegurat que el Congrés local del PP es dirimirà “marcat per les guerres internes entre els sectors i clans del partit, i un partit que, al contrari del que diu el seu lema, està centrat en les seues coses i no en els problemes ni el futur de la ciutat”. Els clans que es preveuen derrotats són els partidaris de Carla Ripoll i els històrics militants del PP de la ciutat. Altres sectors en pugna són els ex militants de Plataforma de Gandia i els afins a Nuevas Generaciones, liderats per Víctor Soler.

El Vicesecretari de Comunicació dels Socialistes de Gandia ha assegurat que “el show del cap de setmana pretén ocultar les grans promeses electorals incomplides del PP de la ciutat, que prometia una baixada d’impostos i ‘Ahora empleo’”. Jose Manuel Prieto ha dit també que “hui els gandians tenen més raons que mai per desconfiar d’un PP que no ha complit cap promesa electoral, i confiar en una alternativa renovada dels Socialistes de la ciutat”.