Torró continua sent administrador únic d’una empresa d’organització d’esdeveniments taurins

El regidor del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha denunciat hui que 24 hores abans de que Gandia torne a celebrar corregudes de bous, l’alcalde de la ciutat, Arturo Torró, continua sent l’administrador únic de l’empresa Marrero Mendoza, l’objecte social de la qual són “activitats relacionades amb els espectacles taurins i serveis de publicitat”.

L’any passat els socialistes ja van denunciar possibles interessos de Torró en recuperar els esdeveniments taurins en la ciutat de Gandia, que feia diverses dècades que no organitzava una correguda de bous. I en aquella ocasió, la resposta de Torró va ser que ja feia mesos que no hi havia moviment en l’empresa i que aquesta estava en procés de dissolució.

Però res més lluny de la realitat: a hores d’ara, un any després d’aquella denúncia, l’empresa Marrero Mendoza continua estant donada d’alta i en ella apareix, com a únic administrador, Arturo Torró. Per a Mascarell, aquest fet torna a deixar en evidència “una nova mentida de Torró, que ens va voler fer creure que aquella empresa anava a deixar d’existir però la realitat és que continua en marxa”.

Denúncia per fer publicitat al mobiliari urbà

El regidor del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, Jesús Garcia, ha presentat hui per registre d’entrada una denúncia per escrit a les empreses organitzadores de les corregudes de bous i de les activitats que es realitzen al Maremagnum per incomplir l’ordenança de Convivència en vigor a Gandia.

Tal i com ha explicat Garcia, concretament s’estan incomplint l’article 22 i següents perquè s’està posant publicitat dels espectacles utilitzant elements del mobiliari urbà no autoritzats per a tal efecte. Així, a hores d’ara, les faroles de la platja de Gandia i de la carretera del Grau estan repletes de cartells de les corregudes de bous i del circ del Maremagnum.

Per a Jesús Garcia, la situació és més greu si es té en compte que darrere de les dues empreses i de l’organització dels esdeveniments es troba l’empresa Gandia Protur i el propi consistori, que d’aquesta manera, estan incomplint la seua pròpia normativa, “donant molt mal exemple als ciutadans, que si que estan rebent sancions per utilitzar mobiliari urbà per a anuncis personals”.

Per últim, Garcia ha lamentat que, tot i que es presente aquesta denuncia, quan els bous hagen passat i es retiren els cartells “no hi haurà cap efecte”, però ha assegurat que “esperem que servisca per a que en altres activitats i altres anys no torne a passar”.

Document empresa Marrero Mendoza