Torró eludeix per 280 euros treure a concurs un projecte urbanístic i li’l dóna a la seua parella de golf

El Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia ha denunciat hui una nova acció d’abús de poder per part de Torró, qui ha adjudicat un projecte urbanístic a Bernardo Montserrat, amic personal i parella de golf de l’alcalde, evitant treure’l a concurs per 280 euros. Així, si la llei obliga a publicitar aquest tipus de projecte quan el seu cost supera els 60.000 euros, Torró l’ha licitat per 59.720 euros (quantitats a les que cal sumar l’IVA), evitant haver de convidar a més professionals en la matèria.

Es tracta de la segona ocasió en pocs mesos en la que el govern de Gandia utilitza aquesta pràctica per a, fent abús de la seua majoria absoluta, donar a dit un contracte per desenes de milers d’euros a persones estretament vinculades al Partit Popular. Així, fa unes setmanes es coneixia l’adjudicació d’una enquesta municipal a l’empresa que feia els estudis electorals al PP per una quantitat que estava a un euro d’arribar al límit que la llei marca per a publicitar.

Davant aquesta situació, els socialistes lamenten que Torró continue fent ús i abús de la seua majoria absoluta per tal de seguir endollant a coneguts personals seus mentre Gandia acumula més de 9.200 aturats i amb moltes famílies molt necessitades.

Des del GMS han assegurat que són sabedors del reconeixement i la professionalitat de Montserrat en aquesta matèria, motiu pel qual no entenen que Torró haja embrutat l’adjudicació del projecte per uns pocs euros. Així mateix, els socialistes han recordat que en temps de crisi, els concursos i les publicitats poden ajudar a millorar projectes i reduir costos.