Torró embruta una vegada més el nom de Gandia amb la taca de la trama Gürtel

Els Socialistes de Gandia exigim explicacions a l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, per la seua implicació en el Cas Gürtel. Segons consta en un recent acte judicial del Tribunal Superior de Justícia valencià, Arturo Torró —candidat a l’alcaldia de Gandia l’any 2007— va pagar a Orange Market —l’empresa de Francisco Correa, Pablo Crespo i Álvaro Pérez “El Bigotes”— més de 22.000 euros per actes per a la campanya de les eleccions autonòmiques d’eixe any.

“Als socialistes ens entristeix veure que el nom de la ciutat de Gandia es veja esguitat per este cas de corrupció. I és que en l’acte judicial del TSJ s’acredita la implicació d’Arturo Torró en la trama corrupta Gürtel”, ha assenyalat el portaveu del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell, que exigeix responsabilitats a Arturo Torró, “tan acostumat com està a demanar-les als socialistes”.

Per tant, els Socialistes de Gandia considerem que és una vergonya per a la nostra ciutat que allà on existeix un escàndol de corrupció, aparega el nom de l’alcalde de Gandia. Cal recordar que Arturo Torró també està implicat en l’Operació Púnica —el cervell de la qual de la trama corrupta valenciana, Alejandro de Pedro, ha cobrat diners de tots els gandians amb l’actual Govern local del PP—.

“Torró ha embrutat, una vegada més, a la ciutat de Gandia amb la taca de la corrupció política. La corrupció està en l’ADN del PP i, sembla ser que també, en el de l’alcalde de Gandia”, ha destacat Mascarell.

El TSJ de la Comunitat Valenciana ha processat per delicte electoral i falsedat en les eleccions de 2007 i 2008 i per delicte fiscal a vint persones, entre ells l’exsecretari regional del PP Ricardo Costa, l’exvicepresident del Consell Vicente Rambla i els caps de la xarxa Gürtel, així com als exdirigentes del PP David Serra, Cristina Ibáñez i Yolanda García, diputada que, igual que Costa, manté el seu escó en les Corts Valencianes.