Torró espolia Gandia Televisió i regala l’equipament tècnic a dues empreses privades, una d’elles seua

El portaveu del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Orengo, ha titllat d’ “escàndol” la notícia destapada hui per Gente de la Safor i on es demostra que dues televisions privades s’han apropiat del material tècnic de Gandia Televisió. Una acció que Orengo qualifica com a “espoli” per part de Torró, “que ha regalat patrimoni dels gandians a dues empreses privades”.

Orengo s’ha mostrat sorprès per les imatges que s’han difós hui a primera hora i on es poden observar vehicles de les dues televisions privades carregant el material tècnic de Gandia Televisió. Una sorpresa que es deu, segons ha explicat el portaveu socialista, al fet que el govern de Torró “no ha donat coneixement ni a la corporació ni al Consell d’Administració d’Iniciatives de Comunicació”.

Per a Orengo, el motiu que ha portat a Torró a cometre aquest saqueig és que “es pensa que Gandia es seua i el que fa és agafar el que és de tots per a quedar-s’ho per a ell”, recordant que, el més greu de tot, és que una de les dues televisions beneficiades de l’espoli és de Torró.

Per tot això, els socialistes han demanat que es torne el material a les instal·lacions de Gandia Televisió i que es convoque al Consell d’Administració per tal de depurar responsabilitats, perquè aquesta actitud demostra que “ni Torró ni el seu govern tenen cap intenció de treure endavant el consorci de la televisió pública, el seu interès és només la seua pròpia empresa”.

I és que fins ara, les gestions de Torró, Josemi Villar i Víctor Soler només han buscat beneficiar a les dues televisions privades, una vinculada a l’alcalde de Gandia i l’altra amb una llicència propietat del seu amic Alfonso Rus. Primer, Torró els va regalar 1,7 milions d’euros a cadascuna, i ara, els regala el material de GTV. Així, amb els impostos i el patrimoni dels gandians, funcionen les dues televisions privades mentre es mata la pública.