Torró està obligat a explicar a la ciutadania la vinculació del PP de Gandia i del seu govern amb l’Operació Púnica

Després de les informacions publicades hui en diversos mitjans de comunicació, els Socialistes de Gandia hem demanat accés i còpia a totes les factures i procediments d’adjudicació a l’empresa Eico Online Reputation Management, que factura per a Torró i el seu govern, i on el  propietari de la mateixa ha estat detingut en l’Operación Púnica.

“És una vergonya que allà on hi ha un escàndol de corrupció estiga l’alcalde de Gandia. Ja va estar quan era oposició en el Cas Gürtel i ara com a govern està en l’Operación Púnica”, indica el portaveu del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell

Així, és la segona vegada que la cara més fosca de Torró guanya presència mediàtica, embrutant el nom de la ciutat de Gandia. I és que Arturo Torró ja va portar a Gandia el Cas Gürtel i, ara, es demostra que el cervell de la trama valenciana de l’Operación Púnica cobra de l’Ajuntament de Gandia.

L’empresa de De Pedro arriba a l’Ajuntament en 2012 de la mà de Torró

Cal destacar que l’empresa Eico Online Reputation Management comença a cobrar de l’Ajuntament de Gandia en l’any 2012, quan el PP ja estava governant a la ciutat. Per tant, entra per primera vegada a l’Ajuntament de la mà d’Arturo Torró.

Esta empresa, que ja va gestionar en l’any 2011 la pàgina web d’Arturo Torró com a candidat a l’alcaldia, ha facturat mensualment desenes de factures a l’Ajuntament de Gandia.

A més, els Socialistes considerem que des de l’empresa pública IPG s’han pogut pagar milers d’euros a l’empresa del presumpte corrupte Alejandro de Pedro, o a altres relacionades amb la mateixa.

“Torró torna a embrutar Gandia amb la taca de la corrupció política. I és que la corrupció està en la medul·la del PP i sembla que també en la de l’alcalde de Gandia. La gravetat de les informacions aparegudes hui a la premsa no pot solucionar-ho Arturo Torró intentant tirar balons fora”, assenyala Mascarell.

Per tot açò, els Socialistes exigim saber què ha estat cobrant o què continua cobrant el presumpte corrupte Alejandro de Pedro dels diners de tots els ciutadans de Gandia. També volem conèixer qui l’ha portat al consistori gandià, i si el PP es va presentar a les eleccions municipals de 2011 dopat amb els casos de corrupció més grans d’Espanya.