Torró fa efectives les seues amenaces i deixa baix mínims als grups de l’oposició

Arturo Torró ha fet efectives hui les seues amenaces i a partir del proper dilluns, els grups polítics de l’oposició es quedaran baix mínims amb l’acomiadament d’un dels dos membres que tenien fins ara assignats. Amb aquesta mesura, Torró completa la seua lamentable resposta al plenari de la vaga general.

Els socialistes recorden que la vertadera motivació de Torró per a portar a terme aquests acomiadaments és una venjança política i la voluntat de dificultar la tasca fiscalitzadora dels grups de l’oposició. Una tasca que està donant els seus fruits, donat que a Gandia Torró ja té la pitjor de les valoracions possibles per la seua gestió quan encara no ha passat un any de la seua investidura.

Malgrat aquesta actitud poc respectuosa amb el joc democràtic, els socialistes asseguren que van a seguir treballant “per destapar tots i cadascun dels negocis foscos que Torró porta a terme en l’Ajuntament”. A més, han insistit en que no faran cas a les amenaces de Torró i faran públic les 50 persones endollades a l’Ajuntament.

Segons avancen els socialistes, aquestes persones estan treballant a l’Ajuntament, a les empreses públiques i amb altres tipus de contractacions indirectes, i entre elles hi ha persones del PP i altres de les pròpies empreses privades de Torró.