Torró gasta diners en tornejos de futbol mentre abandona els xiquets de la ciutat

La regidora del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, Liduvina Gil, ha valorat hui l’anunci de Torró de que el proper any es celebrarà a Gandia el torneig de futbol base Cotif Promesas recordant que, mentre el govern del PP gasta recursos econòmics i esforços humans en portar tornejos amb equips de fora, “han abandonat a gran part del futbol base de la ciutat per no pagar la subvenció al CF Gandia”.

Gil ha recordat que l’impagament de l’Ajuntament de Gandia de la subvenció al CF Gandia va provocar que la temporada passada, molts pares dels xiquets de les seccions base de l’equip hagueren de pagar de la seua butxaca els sous dels entrenadors i als àrbitres dels partits “per a evitar que la Federació els desqualificara”. Una situació lamentable en la qual el govern del PP no va fer res per a solucionar-la.

I és que Gil recorda que des que va fracassar l’intent de Torró per controlar el CF Gandia amb un president de palla com Benjamín Sanz, el suport de l’Ajuntament de Gandia a l’entitat ha estat “inexistent”. Una situació més greu encara si es té en compte que el deute de l’entitat va augmentar de manera desorbitada en els pocs mesos que el soci de Pepe Just va estar al capdavant de l’equip de futbol més antic de Gandia.

Per això, Gil ha valorat positivament propostes com la de portar un Cotif a Gandia però ha demanat al govern de Torró que “fomente i defense el futbol base de la ciutat abans de gastar recursos i esforços en la organització d’esdeveniments esportius”.