Torró ha de comportar-se com alcalde de Gandia

Davant l’ absència de l’alcalde Gandia, Arturo Torró, a la darrera reunió de la Comissió formada per grups polítics municipals, empresaris, associacions veïnals, pescadors, ecologistes i Universitat Politècnica de València, per tal de fer un seguiment del treball contra les prospeccions petrolíferes en el Golf de València, els Socialistes de Gandia exigim que Arturo Torró lidere un tema que considerem de ciutat.

“Arturo Torró ha de comportar-se com alcalde d’esta ciutat. Si no vol o no pot assistir a estes reunions per una deixadesa de funcions, hauria de deixar pas a altres representants”, assenyala el vicesecretari general del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto, qui destaca que “la passivitat de Torró amb este tema tant important fa no estiga present en les reunions”.

Els Socialistes de Gandia volem ajudar i continuar anant de la mà de Torró perquè lidere, tal com va fer el seu antecessor, José Manuel Orengo, un no rotund a les prospeccions defensant els interessos dels gandians i enfrontant-se, si fa falta, al govern del seu propi partit. “Trobem a faltar la contundència amb la qual Torró va defensar la lluita contra els estudis quan era oposició i que ara s’ha perdut”, destaca Prieto.

Els Socialistes li demanem a Arturo Torró coherència amb allò va defensar des de l’oposició, repartint pamflets lamentables i falsos a les portes d’una campanya electoral, amb una convicció que ara s’ha apagat sent alcalde de Gsndia per motius partidistes.