Torró ha mentit descaradament als gandians amb l’informe de l’INE sobre inscripcions d’estrangers

Finalment, els Socialistes de Gandia hem pogut tindre accés  —per via judicial— a l’informe de l’Institut Nacional d’Estadística (INE) sobre la inscripció d’estrangers amb dret a vot per a les pròximes eleccions municipals que l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, ens va denegar en el seu moment.

Este informe esclareix que dels 180 expedients que es van tramitar, un total de 130 estan admesos —amb la qual cosa podran exercir el seu dret a vot el pròxim 24 de maig—, i els altres 50 restants que no estaven diligenciats perquè l’Ajuntament de Gandia no els va registrar lúltim dia del termini —el passat 15 de gener—, entren en un període d’ al·legacions on encara es poden recórrer.

“Els Socialistes podem dir ben alt i ben clar que l’alcalde Torró ha mentit a tots els gandians i als mitjans de comunicació”, ha destacat la regidora socialista Liduvina Gil, qui li demana a Arturo Torró, en nom dels Socialistes de Gandia, una rectificació pública.

“De la falsa trama socialista que es va inventar Torró no hi ha res de res. Així, l’únic que pretenia el Govern local del PP amb tot este muntatge era difamar i desprestigiar a la candidata dels Socialistes de Gandia, Diana Morant”, ha assenyalat Liduvina Gil, qui considera que “no pot ser alcalde de Gandia una persona que es pensa que en política tot s’hi val”.

Els Socialistes de Gandia ratifiquem que tot el procés que hem portat a terme per a informar a estrangers del seu dret a vot en les pròximes eleccions municipals ha estat clar i transparent, sense cometre cap il·legalitat.

“Els Socialistes tans sols hem informat als estrangers dels seus drets, cosa que no ha fet el Govern local del PP. Per això, li demanem a l’alcalde una disculpa pública després que l’haja deixat en evidència l’informe de l’INE”, ha conclòs Liduvina Gil.