Torró ha ocultat el pagament de 135.000 euros a empresa americana pel parc aquàtic

El Grup Municipal Socialista ha realitzat hui una valoració del projecte de parc aquàtic de la platja de Gandia, el qual va presidir amb gran profusió d’imatges virtuals l’exposició municipal ubicada al passeig de les Germanies durant la Fira i Festes.

 

“Després de sol·licitar la informació pertinent, hem pogut comprovar que l’única cosa que existeix és un plec de condicions per a un projecte de viabilitat que ja ha costat 135.000 euros, lliures d’impostos, al qual s’ha convidat a participar a 3 empreses d’Estats Units (Profun Management Group, Vision Marker Worlwide i EDG Company). I, finalment, sols s’ha presentat una (Profun Management Group)”, indica el regidor socialista Jesús Garcia. Casualment, de les 2 empreses que no han contestat, una d’elles està ubicada en la suit d’hotel.

 

Cal destacar que l’adjudicatària, Profun Management Group, és tan sols una empresa consultora que ha efectuat un simple contracte de serveis, en el qual no se li obliga a realitzar cap tipus d’inversió present, ni futura, en el virtual parc aquàtic.

 

S’ha de recordar que l’alcalde de Gandia ja va anunciar el passat estiu el projecte de parc aquàtic com si fóra ja una realitat. “Per tant, Arturo Torró ha ocultat a tolts els gandians el pagament de 135.000 euros a una empresa americana, per un simple contracte de serveis”, assenyala el portaveu del Grup Socialista, Vicent Mascarell. Així, els Socialistes de Gandia considerem que “la foto que es va fer Torró a l’Ajuntament amb un hipotètic inversor nord-americà ha sigut la foto més cara de la història de la nostra ciutat”.

 

 

 

 

 

 

“Una vegada més, quan ens deixen accedir a informació, ens trobem amb alguna sorpresa. L’empresa pública IPG, que ha tramitat este contracte, és una caixa de Pandora. Es tracta d’una màquina que no para de gastar, on es produeix un vertader saqueig de diners públics”, sosté Mascarell,

 

Per tot açò, Torró ha ocultat la veritat, ja que ell mateixa va assegurar que “gràcies als seus contactes s’havia pogut portar als americans a Gandia”. Ara, l’únic que existeix és un intent de l’alcalde per a vendre una expectativa de negoci, on els inversors americans no han posat ni un euro, i pel qual els gandians ja hem pagat més de 22 milions de les antigues pessetes.