Torró ha tingut quatre anys per a ampliar l’institut Ausiàs March

La promesa d’Arturo Torró d’adquirir el solar annex a l’institut Ausiàs March per a ampliar el centre només es pot entendre per trobar-nos en plena campanya electoral. I és que els fets demostren que el seu interès per l’ampliació i millora de l’institut públic han sigut nuls al llarg de 4 anys, per la qual cosa el seu canvi d’actitud sobre este tema no mereix cap credibilitat.

Cal recordar que a finals de 2011, Arturo Torró es va reunir amb la comunitat educativa de l’IES Ausiàs March per a comunicar-los que no anava a comprar el solar annex perquè entenia que la quantitat econòmica era massa elevada encara que, al mateix temps, comprava l’edifici de la Citroën que no semblava urgir a la vista dels tres llargs anys que van passar fins que es van iniciar les obres de la nova central de policia, mentre que els problemes del centre públic persistien i s’agreujaven.

És més, durant esta legislatura, si per alguna cosa s’ha caracteritzat la política educativa de l’alcalde, perquè la regidora d’Educació no és més que una titella, ha sigut el regal de solars a empreses d’ensenyament privat. Valga com a exemple significatiu el regal del CSI-COM i el solar annex a un col·legi d’elit britànic on o el de l’edifici de Correus a la Universitat Catòlica en detriment de la pública que amb la qual ho tenia compromès l’Ajuntament.

Per a Liduvina Gil, “és encara més greu perquè l’alcalde havia aconseguit el seu famós ‘tres en ratlla’: Govern d’Espanya, Generalitat Valenciana i Ajuntament de Gandia han estat en mans del mateix partit polític, el PP, sense que açò haja servit per a solucionar els problemes de l’Ausiàs March; és a dir, si no s’ha executat la seua reforma i ampliació és perquè no hi ha hagut cap tipus de voluntat”.