Torró i el PP són els únics culpables de l’angoixa de Roís de Corella i, si nosaltres governàrem, l’antic hospital ja estaria en obres

La candidata socialista a l’alcaldia, Diana Morant, va afirmar ahir al míting del barri de Roís de Corella que “els únics culpables que l’antic hospital estiga tancat i tot un barri morint-se són Arturo Torró i Alberto Fabra, que s’ha desentés dels problemes de la gent”.

 Juantxo Ribes. Miting en el Paseo frente Hospital 4

En el acte-míting que els Socialistes de Gandia van celebrar anit, davant de la porta tancada del Francesc de Borja i que va congregar a 300 persones, Diana Morant va explicar que “si els socialistes governàrem Gandia i la Generalitat, l’antic hospital ja estaria en obres per a dotar-lo de nous usos socio sanitaris, ja s’estaria creant activitat econòmica i, sobre tot, ja hi hauria expectatives de futur per a un barri que hui no sap el que va a passar”.

La candidata a l’alcaldia va exposar el projecte que els Socialistes de Gandia es comprometen a fer a l’antic hospital i que és el que veïns i comerciants reclamen: un centre de salut, un centre per a malalts crònics, urgències i una gran plaça pública. Té un cost de 10 milions d’euros que assumirà la Generalitat Valenciana si Ximo Puig és president i, alhora, generarà 200 llocs de treball estables i de qualitat en l’àmbit de la sanitat”, va assegurar.

Diana Morant va defensar el model de ciutat amb que governs socialistes han construït Gandia en els darrers anys, fins l’arribada del PP, com la Gandia pionera en fer una xarxa d’Escoletes infantils, en construir centres de salut i per a persones majors; la Gandia que va recuperar el centre històric i el seu patrimoni cultural i artístic per a les persones; la Gandia dels parcs i de les zones verdes… “Torró no podrà, per molt que vullga, esborrar estes conquestes  i, molt menys, ‘borrar-nos del mapa’. I mira que ho ha intentat. Però li dic que vaja preparant-se, perquè la dona a la que ell menysprea tant, va a llevar-li la ‘vara de mando’ i Gandia tornarà a tindre a una dona socialista alcaldessa”, va asseverar la candidata a l’alcaldia.