Torró ompli l’Executiva de treballadors de l’Ajuntament i destina la maquinària del consistori a la campanya del PP

L’Alcalde de Gandia, Arturo Torró, va estar reelegit dissabte com a president del Partit Popular amb una Executiva plena d’endollats i treballadors de l’Ajuntament de Gandia. El Vicesecretari de Comunicació del PSPV-PSOE de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha lamentat hui que “el partit en el Govern destine tota la maquinària municipal, amb sous que paguem tots, a la campanya electoral del PP, que diuen que comença ara”. Jose Manuel Prieto ha assegurat que “la ciutat pagarà les nòmines de la gent bolcada amb el Partit Popular i amb la seua campanya electoral per a 2015”.

De les 47 persones amb àrea en l’Executiva elegida en el Congrés de dissabte, 42 treballen directament per a l’Ajuntament de Gandia, en un llarg llistat d’endollats, pagats per tots, que els Socialistes de la ciutat venen destapant cada setmana a través de les xarxes socials.

A més, el Vicesecretari de Comunicació del PSPV-PSOE ha assegurat també que “l’atur i la creació de llocs de treball van ser els grans absents dels discursos de dissabte, en un partit centrat en si mateix, que ha oblidat per complet el lema ‘Ahora Empleo’,  amb què van guanyar les eleccions”. Per això Prieto ha assegurat que “la ciutat no està ara per a campanyes electorals, sinó per a què el seu govern solucione el drama de l’atur i la manca de perspectives de futur”.

Els Socialistes de la ciutat han recordat que les guerres internes del PP continuen vives, sobretot per les discrepàncies de molts militants amb la gestió de l’Alcalde, Arturo Torró, i l’incompliment de les seues promeses estrella: la generació d’ocupació i la baixada d’impostos.