Torró paga 21.000 euros al responsable de fer anàlisis electorals al PP per a que faça una enquesta pública

El Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia ha donat hui a conèixer un nou cas de pagament de favors i abús de poder al govern del PP. Segons s’ha pogut saber, Torró ha contractat a Daniel Gadea, conegut a Gandia per ser l’encarregat de fer enquestes electorals a Tele 7 i al PP i que ara rebrà més de 21.000 euros per fer una enquesta pública de la situació de la ciutat.

Segons han denunciat els socialistes, del contracte que s’ha fet públic per decret criden l’atenció dos aspectes: en primer lloc, que s’ha marcat el límit just per tal que siga un contracte menor i, per tant, no estar obligats a demanar tres pressupostos. Així, Gadea rebrà 17.999 euros més IVA. En segon lloc, destaca el nom del treball a realitzar: “Estudi i percepció ciutadana per al diagnòstic de necessitats de la ciutat”.

Per als socialistes, es tracta d’una enquesta amb la que, en realitat, només es busquen dos objectius: pagar-li favors a qui va treballar amb el PP durant la campanya electoral i tractar de llavar la penosa imatge que Torró i el seu govern tenen a Gandia menys d’un any després d’haver accedit al govern.

Per tal d’evitar aquesta situació, els socialistes exigeixen, en primer lloc, conèixer la solvència professional i el procediment de selecció que s’ha seguit per a escollir a aquesta persona i, en segon lloc, demanen participar en el procediment d’elaboració de l’estudi, escollint preguntes i coneguent resultats de primera mà, tal i com s’ha fet sempre quan s’han realitzat enquestes públiques.

Amb aquesta nova contractació a dit es demostra que el govern de Torró només es preocupa per complir la seua promesa electoral del “Ahora Empleo” amb aquelles persones que militen al PP o que han col·laborat amb ells estretament.