Torró regala per a 10 anys els xiringuitos de la platja a 3 dies de les eleccions municipals

Davant l’anunci que el Govern local del PP ja ha tret a licitació, amb un retard considerable, l’explotació dels xiringuitos de la platja de Gandia per una suculenta concessió a deu anys, prorrogables, i amb una subhasta que “casualment” es durà a terme el pròxim 1 de juny —abans de la presa de possessió de la nova Corporació— des del Grup Municipal Socialista sol·licitem que es paralitze este procés.

“Ha de ser un nou govern objectiu, sense hipoteques ni interessos personals, el que gestione un procés net i amb garanties”, sosté el portaveu socialista, Vicent Mascarell, qui entén que en este procediment han de participar també famílies de Gandia i empresaris amb l’objectiu d’oferir un bon servei per a guanyar-se la vida dignament. Cal recordar que el govern del PP no ha tingut cap escrúpol esta legislatura per a donar-li el famós xiringuito número 2 al soci de l’actual regidor de Platges, Pepe Just.

D’esta manera, a tres dies escassos de les eleccions municipals, el Govern local del PP està intentant adjudicar la gestió d’un total de tretze xiringuitos, mitjançant un procediment d’adjudicació urgent i sense temps perquè aquells interessats puguen optar a estes concessions. “Amb açò, es beneficia descaradament als actuals empresaris concessionaris, amics i agraciats per part de Torró, als quals ha vingut atorgant una pròrroga després d’una altra, açò sí, a cost zero”, recorda Mascarell.

El plec de condicions que hui publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), s’ha realitzat sense cap tràmit de participació pública, sense consulta prèvia a l’oposició ni comissió informativa alguna.

“En este procés fosc, Torró intenta esquilmar les arques públiques fins a l’últim dia del seu mandat conscient de la seua feblesa, intentant beneficiar de nou als seus amics la vespra electoral”, conclou el portaveu del Grup Municipal Socialista.