Torró s’encabota en imposar un projecte que no han demanat els veïns del Parc de Sant Pere

Els Socialistes de Gandia ens unim a les accions reivindicatives de l’associació Salvem el Parc de Sant Pere, com ara la perolada prevista per a este divendres, 14 de novembre, a les 20.30 hores, des dels balcons de les finques dels voltants i la porta del carrer Sant Pere.

“No entenem que l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, s’encabote en portar endavant un projecte que no ha reivindicat la ciutadania, amb una despesa innecessària de 600.000 euros per als temps que corren”, assenyala la regidora socialista, Liduvina Gil.

D’altra banda, la participació que està oferint el Govern local del PP a este projecte brilla per la seua absència, en el sentit que s’ha format una comissió de tan sols cinc presidents d’escala triats en una reunió restringida, amb l’única missió del seguiment de les obres i sense poder decidir sobre esta actuació. “L’alcalde Torró en cap moment s’ha atrevit a donar una participació real, ja que no ha presentat en públic el projecte de reforma del Parc de Sant Pere”, sosté Gil, qui recalca que els veïnat ha de poder participar en tot el procés de remodelació del Parc de Sant Pere.

Per tot açò, els Socialistes de Gandia considerem que s’hauria de respectar este gran pulmó verd de la nostra ciutat. “El PP vol transformar un parc meravellós que ja està consolidat, en una espècie d’explanada per a portar a terme saraus que ocasionaran molèsties als veïns de la zona”, conclou Gil.