Torró torna a enfrontar-se a una empresa concessionària i posa en perill el servei de la piscina del Grau

El Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia ha lamentat hui un nou enfrontament de Torró amb empreses concessionàries de serveis municipals a la ciutat. En aquesta ocasió ha estat a la piscina del Grau, el funcionament de la qual s’ha vist afectat els darrers mesos per la incapacitat de gestió de Torró i per la seua xuleria i el seu comportament de bomber-piròman.

Tal i com ha explicat el regidor socialista Vicent Mascarell, la piscina del Grau “funcionava a la perfecció i comptava amb una gran quantitat d’usuaris fins que Torró i el PP van arribar al govern”, moment en el qual, “les seues incapacitats de gestió” van portar al centre a perdre usuaris com a conseqüència de la incapacitat de Torró de solucionar problemes puntuals, el que va crear un conflicte amb l’empresa concessionària on no hi havia.

Aquesta circumstància recorda al que ja va passar al Centre Roís de Corella, on tampoc hi havia cap problema fins que el PP va accedir al govern i va començar a ofegar el centre fins a acabar privatitzant-lo.

Mascarell ha recordat que no és la primera vegada en la que Torró posa en perill serveis municipals per la seua xuleria i el seu caràcter, que l’ha portat a enfrontar-se amb diverses empreses concessionàries de serveis. Així, el socialista ha fet memòria amb els enfrontaments amb Talher, amb l’empresa de l’aigua, la concessionària de la neteja dels carrers o les dels aparcaments públics de la ciutat.

Per tot això, els socialistes han demanat a Torró que deixe d’exhibir aquest caràcter irascible per tal que els veïns del Grau i les butxaques dels gandians “no hagen de patir les conseqüències de les seues incapacitats com a gestor”.