Torró torna a fer trampes i es bota la llei electoral per sisena vegada

La Junta Electoral de Zona (JEZ) de Gandia ha tornat a donar la raó als Socialistes de Gandia —per sisena vegada—, per l’incompliment reiterat del candidat a l’alcaldia del PP, Arturo Torró, de la llei electoral. Així, l’última resolució de la JEZ va obligar ahir al govern del PP a suspendre les reunions que tenia previstes per la vesprada en els diversos centres socials de la nostra ciutat per a “informar” de la suposada instal·lació gratuïta de detectors de fum i gas a les persones majors de 65 anys.

A més, davant el recurs presentat pels Socialistes de Gandia, la Junta Electoral també ha suspès la campanya “informativa”, on mitjançant cartes personals de l’alcalde Torró s’anunciava la distribució gratuïta de polseres per a la localització de xiquets perduts, així com la campanya “Gandia, limpia y segura”. Per tot açò, la Junta Electoral de Zona considera que el govern del PP està fent un ús partidista de recursos públics municipals, vulnerant en este sentit la llei electoral.

“Novament, li demanem a Torró que deixe de fer trampes. El candidat del PP, que no sap jugar net, ha de saber que no pot fer el que li done gana i botar-se la llei electoral, la qual és igual per a tots els partits polítics”, ha afirmat el vicesecretari general del PSPV-PSOE, José Manuel Prieto.

Prieto ha destacat que “la Junta Electoral ja ha posat en el seu lloc a Torró per sisena vegada i, per tant, li demanem que pague estes resolucions judicials amb diners del PP i no amb recursos públics de tots els gandians”.

Els Socialistes de Gandia ens preguntem què feien ahir per la vesprada als centres socials els membres del Govern local PP —com ara la presidenta de la Junta de Districte de Marxuquera, Pilar Gavilá— fent campanya electoral camuflada de suposades “reunions de govern”.