Torró torna a regalar l’explotació dels xiringuitos durant el pont de l’1 de maig

S’acosten les eleccions i, davant la imminent pèrdua del govern, el PP s’afanya per esprémer la penosa economia de Gandia. El que ja van fer a l’abril, regalar l’explotació dels xiringuitos, es perllonga ara en ocasió del pont de maig. Davant els negres pronòstics electorals i el final de la ganga que han gaudit esta legislatura, el PP tracta de retenir, almenys, el vot dels beneficiats per la seua política de cost zero per al seu amics i que lesiona en milers d’euros les arques municipals.

Si en abril parlàvem de culminació del latrocini, toca ara parlar d’aprofitar, sense vergonya, el potencial turístic de Gandia per a beneficiar als seus amics en perjudici de la ciutat i dels empresaris que mantenen visca la platja tot l’any i han d’afrontar, novament, la competència deslleial de l’entorn del poder.

Sense anar més lluny, un soci de Pepe Just, Benjamín Sanz, és el concessionari del xiringuito número 2, mundialment conegut per “Gandia Shore”. Sense oblidar que molts dels quals veuran novament regalada l’explotació dels xiringuitos han d’encara el cànon per l’explotació durant l’estiu. Uns xiringuitos que li van costar a Gandia més de 2 milions d’euros perquè se servisquen ara d’ells, sense cap tipus de contraprestació, les empreses amigues.

Així, els Socialistes han plantejat una recusació al regidor Pepe Just que es debatrà en el pròxim ple municipal. El regidor socialista Vicent Mascarell recorda que “açò no pot ser casual. No estem davant una falta de previsió sinó davant una estratègia calculada i premeditada per a beneficiar a socis i amics a pocs dies de les eleccions”.