Torró utilitza personal de l’Ajuntament, uniformat amb la samarreta blava del PP, per a fer campanya

El PSOE ha formulat una nova denúncia davant la Junta Electoral de Zona (JEZ), en este cas contra la utilització de personal de l’Ajuntament de Gandia per a la difusió de propaganda electoral del PP en la nostra ciutat. Segons hem pogut comprovar els Socialistes durant els últims dies, l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, està utilitzant a personal del propi Ajuntament per a uniformar-ho amb samarretes de color blau amb el lema “Yo voto Torró”.

Foto en el debat electoral del Teatre Serrano

“Es tracta d’una prova més que Arturo Torró no té cap escrúpol a l’hora d’utilitzar recursos públics de tots els gandians, en benefici de la seua pròpia campanya electoral que hauria de pagar-se amb diners del PP”, ha afirmat el vicesecretari general dels Socialistes de Gandia, José Manuel Prieto.

Per tot açò, els Socialistes lamentem esta actitud en la qual persones que públicament exerceixen un paper institucional i que, a data de hui, reben un sou públic per la seua tasca —bé per estar contractats directament per l’Ajuntament de Gandia o a través la seua empresa pública IPG, — durant el seu horari de treball i continuant amb la seua comesa d’assistència a l’Alcaldia, confonen el mateix.

D’esta manera, estes persones que treballen per a l’Ajuntament estan prestant, descaradament, un servei a l’alcalde Torró en la seua condició de candidat, i “sense vergonya alguna s’enfunden un pol de color blau en horari laboral, en el qual expressament s’anima a exercir el vot pel PP”.