Tot preparat per a córrer el 19 de juny el 10K Nocturn Platja de Gandia-Memorial Toni Herreros

La regidora d’Esports, Lydia Morant, el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, i Vicent Boscà, president del Club d’Atletisme Safor Teika, organitzador de la prova, han comparegut este matí en roda de premsa per a presentar la X edició del 10K Nocturn Platja de Gandia, un esdeveniment esportiu que cada any se celebra com a homenatge pòstum al tècnic Toni Herreros.

L’edil responsable d’esports ha informat que la prova serà el dissabte 19 de juny a la platja de Gandia. Constarà d’un circuit de 10 quilòmetres amb eixida des de Clot de la Mota i meta al Passeig Marítim. Pel que fa a les inscripcions, s’obriran a la www.10kgandia.com el pròxim 19 de maig i hi haurà, en principi i en funció de l’evolució de la pandèmia, 1.000 dorsals a 12 euros.

“Després del paró de totes les activitats provocat per la pandèmia tornem a acollir una prova popular d’estes característiques”, ha explicat Morant, qui ha agraït al club l’esforç que ha realitzat durant tota la temporada amb l’escola d’atletisme.

La regidora socialista també ha recordat que la prova es desenvoluparà complint amb tots els protocols de seguretat a l’igual que tots els esdeveniments que s’organitzen a Gandia. Finalment, ha informat que “encara hi ha assumptes que s’estan ultimant com el nombre d’inscrits o algun tram del recorregut”.

Per la seua banda, Vicent Mascarell ha agraït al Club d’Atletisme Safor “el fet d’organitzar esta prova el 19 de juny el que ens convertirà, possiblement, en la primera destinació de platja amb una cursa d’este tipus. Això ens posa al mapa de la normalitat amb responsabilitat. Hem de seguir treballant en este tipus d’esdeveniments esportius perquè suposen una excusa per atraure turistes durant el cap de setmana”.

Finalment, Vicent Boscà ha explicat que el missatge d’enguany de la prova és ‘Posa rumb a la platja de Gandia’. “Som la primera cursa que s’organitza després de València. Anem a fer prevaléixer la integritat i salut dels corredors. Volem ser un referent a l’hora d’organitzar una prova d’estes característiques tot i la covid-19, raó per la qual necessitarem molts voluntaris”, ha indicat.

F