Tractem amb Miquel Soler els reptes de l’educació a la Unió Europea

El vicesecretari d’Educació del PSPV-PSOE acompanyarà demà a l’agrupació socialista de Gandia en l’encontre per l’Educació que tindrà lloc al CEIP Botànic Cavanilles demà dilluns a les 19.30 h.

Es tracta del primer acte sectorial dels socialistes de Gandia en aquesta campanya electoral.

La responsable en matèria educativa del PSPV-PSOE de Gandia, Liduvina Gil, destaca “la importància que els socialistes donem a l’educació pública des de totes les administracions, des de Gandia fins a Europa”

La campanya electoral per a les Europees de 2014 enceta la seua primera setmana a Gandia, i els socialistes ho fan amb el primer acte sectorial de la campanya, que tindrà com a protagonista l’Educació. Baix el títol “Els reptes de l’Educació a la Unió Europea”, el vicesecretari d’Educació del PSPV-PSOE, Miquel Soler, departirà amb membres del sector educatiu al CEIP Botànic Cavanilles de Gandia, situat al carrer Benissuai, front al Centre de Salut de Corea. L’acte tindrà lloc a partir de les 19.30 hores.

Soler estarà acompanyat per una nodrida representació del PSPV-PSOE de Gandia que encapçalarà la responsable en matèria educativa de l’agrupació, Liduvina Gil, qui ha posat en valor el fet de començar els actes sectorials de la campanya parlant d’Educació. Segons ha explicat la regidora socialista, “a Gandia sabem molt bé el que és patir les polítiques de la dreta en matèria d’Educació, amb un PP que ha acabat amb la qualitat de l’Educació pública i ha regalat a una empresa la major xarxa d’Escoletes Infantils de la Comunitat Valenciana”.

Gil ha volgut destacar que, per motius com aquests, “els socialistes ens preocupem, i molt, per l’Educació, i ho fem en totes les administracions, des dels Ajuntaments com Gandia, fins al Parlament Europeu”, i ho fan, explica, “apostant per una Educació pública i de qualitat, que ajude a portar el nostre territori a ser un referent educatiu i no la vergonya del continent com ho és ara, després de 20 anys del PP a la Comunitat Valenciana” .