Tripadvisor atorga el premi ‘Travellers Choice 2020’ a la platja de Gandia

La platja de Gandia veu recompensada la seua enorme implicació en la gestió de la qualitat dels seus serveis i mesures establertes per garantir la seguretat i salut en les seues platges amb el premi ‘Travellers Choice 2020’ atorgat pel portal de viatges Tripadvisor. Un guardó que acredita els punts turístics més ben valorats pels seus clients en 2020 després d’analitzar milers de comentaris entre els usuaris de la plataforma.

Després de conéixer la notícia, el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha afirmat sentir-se satisfet amb el guardó, ja que “suposa un reconeixement a la feina conjunta que estem desenvolupant des del consistori i el sector. El passat estiu va ser molt complicat a causa de la pandèmia, però vam aconseguir asseure’ns com una destinació segura i atractiva. Continuarem desenvolupant esta línia de treball”.

L’edil socialista també ha destacat que a més de la platja de Gandia “són molts els establiments i negocis que compten amb el ‘Travellers Choice’ dins de les seues categories i això demostra que el sector turístic de la nostra ciutat aposta per la qualitat i l’excel·lència com a eina per millorar els seus resultats i per a obtenir bons resultats en un mercat cada vegada més competitiu”.

Establerts en 2002, els premis ‘Travelers Choice Best of the Best’ són l’honor més alt que atorga Tripadvisor. Es tracta dels únics premis de la indústria de viatges basats en milions de crítiques i opinions de viatgers de tot el món. Estos premis anuals reflectixen “el millor del millor” per servei, qualitat i satisfacció de client, des d’hotels i allotjaments fins destinacions, atraccions, restaurants i experiències.

Els guanyadors del premi ‘Travelers Choice Best of the Best’ se seleccionen anualment en funció dels comentaris de milions de membres de Tripadvisor. Els reconeixements destaquen no només les opcions populars, sinó també les veritablement excepcionals que fan que els viatgers tornen a visitar este destí.

TripAdvisor, per tant, ha afegit com un dels requisits indispensables per rebre el ‘Travellers Choice’ el fet de proporcionar les mesures sanitàries adequades per a protegir el benestar dels usuaris i poder oferir-los al mateix temps una experiència única i enriquidora. Estos premis ajuden a fomentar el turisme i proporcionen un certificat de garantia que assegura que totes les empreses o llocs premiats són segurs i compten amb mesures preventives contra el virus.