Trobada de la gent gran a la Casa de la Marquesa per a iniciar els cursos dels Centres de Convivència

La regidora de Gent Gran i Centres de Convivència, Liduvina Gil, ha anunciat este matí que el pròxim 17 de setembre a les 19 hores tindrà lloc una trobada de gent gran a la Casa de la Cultura Marqués González de Quirós per a donar inici als cursos 2021-22 dels Centres de Convivència per a persones majors. La iniciativa, que vindrà acompanyada de l’espectacle ‘Què flamenca sóc’ de Taconterra, es desenvoluparà amb totes les mesures de seguretat anti-covid i fins a completar aforament.

“Fem este retrobament per veure’ns de nou i per donar tota la informació sobre els cursos que iniciem als centres de convivència”, ha destacat Gil, qui ha anunciat que enguany, a més dels centres de Corea i Roís de Corella, s’incorpora a l’oferta el centre per a persones Majors del Grau perquè els més grans puguen gaudir d’un total de 44 cursos amb activitats relacionades amb la salut i la qualitat de vida, el desenvolupament i l’expressió artística, la cultura i comunicació, i la novetat d’un curs enfocat a treballar les emocions a través del ball.

Pel que fa al termini d’inscripció dels cursos, les persones interessades deuran fer ús de la targeta daurada i la targeta del CEAM per a formalitzar la matrícula a partir del 20 i fins al 30 de setembre amb una sola sol·licitud per als tres centres i tres activitats en total per ordre de preferència.

La inscripció es podrà gestionar a través de la web municipal o de manera presencial als centres de convivència de Corea i Roís de Corella (telefonar de 9 a 13 hores per a demanar cita prèvia). En el cas del Centre Convivència del Grau, la matrícula es realitzarà des del Centre Social Marcel·lí Pérez de 9 a 11 hores i de 16 a 20 hores.

Finalment, Gil ha conclòs que es donarà continuïtat a la plataforma on-line amb el programa ‘Junt a Casa’ que es va encetar l’any passat per a traslladar les activitats a les cases dels majors a causa de la pandèmia. Tot un èxit que es va traduir en 24 cursos i tallers setmanals per a un total de 984 usuaris impartits a través Youtube, una participació que també revela “la creixent familiarització de la gent gran amb les noves tecnologies”.