Turisme desmentix les crítiques del PP sobre els banys públics de la platja assegurant que estan oberts els 365 dies de l’any

El regidor de Turisme i Platges de Gandia, Vicent Mascarell, ha respost a les crítiques efectuades ahir pel PP on s’afirmava que el Govern local “manté els banys públics de la platja Nord tancats”, assegurant que estes crítiques són falses i no atenen a la realitat, ja que estos banys estan oberts els 365 dies de l’any –amb l’excepció que a causa de la pandèmia de la covid-19 s’hi ha hagut de restringir obligatòriament el seu ús de manera alterna, amb uns oberts i altres tancats, per tal de complir amb la normativa sanitària i garantir la seguretat dels usuaris–. No obstant això, a partir del pròxim mes de juny estaran oberts al cent per cent.

D’esta manera, l’edil socialista ha lamentat que “el PP de Gandia falte a la veritat i llance estes falses afirmacions a una setmana de l’inici de la Fira Internacional de Turisme (Fitur) per a parlar malament de la nostra platja. Els dóna igual el que el sector ve demanant, és a dir, que este tipus de crítiques infundades no es realitzen a l’inici de la campanya turística i, si es fan, es facen en el fòrum adequat, la Mesa de Turisme, per a no danyar la nostra imatge”.

Per tot açò, els Socialistes de Gandia li demanen al Partit Popular que treballe a favor de la ciutat i no en contra seua i que, sobretot, utilitze els espais de participació i deliberació que tenen per a plantejar els seus dubtes i portar a terme aportacions, si és que les tenen.

Per últim, Mascarell s’ha brindat a acompanyar personalment als membres del Grup Municipal Popular a la platja Nord de Gandia perquè comproven ‘in situ’ i sobre el terreny que els banys públics estan oberts, al contrari del que han afirmat. “Si els populars es dignaren a xafar l’arena de la nostra platja, s’hagueren adonat que les crítiques que han fet sobre els banys públics, intentant confondre la ciutadania, no tenen cap fonament”, ha finalitzat.