Un Alcalde insolvent provoca el primer embargament de Gandia

Arturo Torró, un alcalde insolvent, provoca el primer embargament a la ciutat de Gandia. Després de dos anys sense pagar a ningú, una entitat financera embarga a l’Ajuntament pels impagaments de l’alcalde. El Portaveu del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, Jose Manuel Orengo, ha assegurat que “mentre que Torró anunciava que estava negociant amb els bancs, una entitat iniciava un procediment d’embargament perquè duu dos anys sense pagar a ningú”.

Els Socialistes de Gandia han demanat que els costos dels interessos de demora i del propi embargament els pague Torró de la seua butxaca, per “haver-se convertit en un gestor incapaç”.

Orengo ha assegurat que l’Alcalde ha estat embargat, “pel que s’ha convertit en una persona que ha perdut la bona costum de pagar el que es deu”. “Hui hem descobert la veritat: les entitats financeres embarguen a l’Ajuntament perquè Torró no paga”.

Amb tot, mentre Torró gasta els diners a mans plenes com a “nou ric”, comprant concessionaris, discoteques, pubs, boleres i cinemes per a beneficiar als amics, no fa front a les seues obligacions com a governant d’esta ciutat.

Orengo ha demanat la dimissió de l’Alcalde, en assegurar que és “un mal exemple i és incapaç d’administrar diners públics i privats”.