Un PP a la desesperada intenta apropiar-se d’un símbol religiós amb la intenció d’enfrontar els gandians

Des del Grup Municipal Socialista no estem a favor de la última ocurrència del Govern local del PP i de l’alcalde Torró: nomenar a la Mare de Déu dels Desemparats alcaldessa honorària i perpètua de Gandia. “Així, en una societat democràtica, als alcaldes els tria la ciutadania amb el seu vot i mai són perpetus”, ha apuntat el portaveu socialista, Vicent Mascarell.

 

Per este motiu, els Socialistes de Gandia entenem que “l’actual desgovern del PP i un alcalde que actua per impulsos i a la desesperada, intenta apropiar-se d’un símbol religiós, amb la intenció d’enfrontar els uns amb els altres”.

 

Cal destacar que la proposta del Partit Popular de Gandia de convertir a la Geperudeta en alcaldessa honorària i perpètua de la nostra ciutat, la qual es portarà a la Junta de Portaveus prevista per al pròxim dilluns, requereix el vot favorable de dos terços de la Corporació Municipal. “Li recordem a l’alcalde Torró: ‘Al César lo que es del César y a Dios lo que es de Dios’ (Mt,22,21)”, ha conclòs Vicent Mascarell.