Una altra pèssima gestió del govern del PP deixa als veïns del Grau sense piscina en el mes d’agost

La regidora del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia i anterior responsable en matèria d’Esports, Liduvina Gil, ha criticat hui la gestió que el govern del PP de Torró ha portat a terme a la piscina del Grau i que ha provocat que el recinte esportiu tanque les seues portes en ple mes d’agost, deixant als seus usuaris i als veïns del Grau sense el servei en vacances i als treballadors, sense feina.

Gil ha responsabilitzat d’aquesta situació “a una altra demostració de pèssima gestió del govern del PP, que ha aprofitat l’arribada al govern per a carregar-se tot el que hi havia i, el que és pitjor, sense una planificació bona per a afectar el menys possible als ciutadans”.

En aquest sentit, Gil ha explicat que el PP “ha tingut temps de sobra per a preparar un pla B, un nou plec de condicions que assegurara que el servei no parara”. Però, de nou, “Torró s’ha decantat per l’opció que més afecta als gandians” com ha passat als xiringuitos, que “per llevar els anteriors sense saber si podia posar els nous, ens hem quedat sense servei mig estiu, de moment”, al Teatre Serrano, on encara no hi ha un adjudicatari nou, o a les escoletes “on veurem si arriba a temps per a setembre”.

Per a Gil, una vegada més, es demostra que a Torró no li preocupa el benestar dels ciutadans, “allò que de veritat li preocupa és la política de pandereta i com omplir els recintes dels bous i els concerts per tal que parega que ha sigut un èxit”.

Gil ha explicat que per als socialistes, aquesta decisió respon “a una nova voluntat del PP de suprimir serveis i d’endollar a la seua gent en llocs de treball municipals”, tal i com va fer a la piscina de Roís de Corella. Per això, a hores d’ara no garanteixen la continuïtat dels actuals treballadors, “que durant aquests anys han demostrat la seua professionalitat”.

Per això, Gil ha demanat la continuïtat dels treballadors que estan hui al Centre Esportiu del Grau durant el període de temps en que la empresa pública siga l’encarregada de gestionar el servei. Així mateix, els socialistes demanaran que el consistori negocie amb la futura concessionària la continuïtat dels mateixos treballadors “per evitar sospites de nous casos d’enxufisme”.