Una celebració dels Reis d’Orient diferent, però plena d’il·lusió i esperança

Hui s’ha presentat la programació amb motiu de l’arribada dels Reis d’Orient a Gandia. Així, des de fa un parell de setmanes s’han repartit 6.000 cartes a tots el col·legis (desde d’Infantil fins a quart de Primària), biblioteques i centres socials per encomanda del Reis d’Orient. Les missives reials també es poden descarregar des de hui dilluns fins al dia 3 de gener, al web de l’Ajuntament i enviar-les per e-mail a reisdorient@gandia.org. A més, enguany s’hi comptarà amb la novetat d’una carta autoemplenable i un dibuix per acolorir.

El regidor d’Escena Urbana i Política Festiva, José Manuel Prieto, ha explicat que enguany la visita dels Reis d’Orient es desenvoluparà de manera diferent a altres anys, ja que, per seguretat, seran ells qui visiten als xiquets i les xiquetes a les cases, premiant el seu esforç en un any complicat. Prieto ha explicat que arribaran “aproximadament a les quatre de la vesprada, i a les sis menys quart, aproximadament, començaran el recorregut pels carrers i les places de Gandia en tots els barris; com a novetat destacada, fins a les nou de la nit, moment en què conclourà eixe recorregut per la nostra ciutat”.

Per la seua banda, el director general de Política Festiva, Joan Muñoz, ha indicat que la pàgina web de l’Ajuntament ja compta amb el vídeo genèric dels Reis d’Orient, on les famílies podran enviar les dades perquè les seves Majestats es puguen dirigir de manera personalitzada als xiquets. A més, ha destacat que també es comptarà amb banderoles per a rebre els Reis d’Orient, un decorat que es podrà recollir de manera gratuïta en la Casa de la Marquesa, en l’Ajuntament de Gandia i en el Centre Social del Grau.