Vicent Mascarell: “El PP s’equivoca traslladant un acte de partit com a acte institucional per a celebrar el 9 d’octubre”

El regidor socialista Vicent Mascarell ha valorat l’anunci del govern respecte als actes de celebració de la festivitat del 9 d’octubre com una “equivocació” per part del PP, que, per a Mascarell, “ha traslladat un acte de partit com a acte institucional que pagarem entre tots els ciutadans”.

Mascarell ha confirmat l’assistència dels socialistes als actes programats pel govern, però ha lamentat que el govern, malgrat assegurar que esperen que no es polititze l’acte, “han sigut els primers en polititzar-lo amb una programació partidista, poc actualitzada i que busca la crispació”. A més, Mascarell també ha lamentat que el PP no haja tractat de consensuar la programació amb la resta de partits polítics de la corporació.

El regidor socialista considera la proposta com una “burda manipulació de la història valenciana”, i s’ha dirigit directament al regidor de Cultura, Vicent Gregori, per a demanar-li “que faça més lectures sobre cultura i tradicions valencianes i que no s’aproxime tant a la ignorància i el fanatisme per a celebrar el 9 d’octubre”.