Vicent Mascarell presenta el kit de platja segura de Gandia

El regidor de Turisme i Platges a l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha presentat hui el kit de platja segura, una iniciativa destinada a fer més fàcil el manteniment de la distància de seguretat a les platges gandianes.

L’edil socialista ha destacat que amb esta mesura el consistori pretén traslladar a tota la ciutadania la necessitat de mantindre el distanciament social, també a la platja“. El kit està compost per quatre piquetes de fusta i quatre cintes que acaben delimitant l’espai destinat a una família, ocupant un espai de 16 metres quadrats.

És un kit voluntari, no és obligatori per a passar el dia a la platja. Té un cost de tres euros i estarà disponible a partir de demà a les oficines de turisme. Amb ell pretenem fer més visibles els espais perquè siga més fàcil respectar les distàncies i entre tots mantinguem la seguretat“, ha explicat Mascarell, qui ha informat que els usuaris també s’ho poden elaborar a casa seua. Durant tot l’estiu, les oficines de turisme distribuiran els 10.000 kits de platja segura als usuaris i banyistes que els adquirisquen en els punts de venda.