• Tinent d’alcalde coordinador de l’Àrea d’Urbanisme, Infraestructures, Qualitat Urbana i Habitatge
  • Regidor delegat d’Urbanisme, Territori i Infraestructures
  • Regidor delegat d’Activitats i Disciplina
  • 6é tinent d’alcalde
  • Diputat provincial en la Diputació de València
  • Secretari d’Organització del PSPV-PSOE
  • Secretari d’Organització del PSPV-PSOE de la província de València
  • Vicesecretari del Consell Institucional de la Comissió Executiva Local del PSPV-PSOE de Gandia
  • Contacte:

Llicenciat en Dret per la Universitat de València. Advocat de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València (ICAV). Està en possessió del Curs d’Aptitud Professional de l’Advocacia General. Integrant del Torn d’Ofici. Mediador mercantil i civil. Ha realitzat assessorament jurídic i formatiu en el sindicat UGT, així com mediació hipotecària i bancària en el Consolat de l’Equador de València. Forma part com a soci del despatx professional Mascarell Advocats SL. Ha cursat el CAP en la mateixa Universitat de València i està en possessió de diversos cursos i certificats que li acrediten com a formador. Coneixements de francés i anglés. La llengua materna és el valencià.

En l’àmbit institucional ha exercit diverses responsabilitats de gestió a l’Ajuntament de Gandia al llarg de vàries legislatures des de l’any 1999 fins a la present, en la qual és responsable de l’Àrea d’Urbanisme, Infraestructures, Qualitat Urbana i Habitatge.

En la seua activitat política destaca una militància continuada des dels 16 anys com a militant de Joves Socialistes del País Valencià que li va portar a liderar esta formació en la seua Gandia natal i a la comarca de la Safor. Va integrar la direcció nacional de Joves Socialistes del País Valencià al llarg de diferents mandats com a vicesecretari general. Actiu en els moviments universitaris, va conformar juntament amb altres estudiants socialistes el sindicat Campus Jove, sent claustral i portaveu del mateix en els seus inicis i vicepresident del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana.

En els últims anys, la seua activitat política s’ha centrat en l’Agrupació Socialista de Gandia en la qual ha ostentat diferents responsabilitats. En el III Congrés del PSPV-PSOE de la província de València celebrat en 2017 va ser triat secretari d’Organització de la Comissió Executiva Provincial i el juliol de 2019 va prendre possessió com a diputat provincial en la Diputació de València, càrrec que actualment compagina amb el de regidor a l’Ajuntament de Gandia.

 

Ostenta el càrrec de secretari d’Organització del PSPV-PSOE des del Congrés Extraordinari d’esta formació política, que es va dur a terme el març de 2024 a Benicàssim.