Vicent Mascarell: “Torró es pensa que l’Ajuntament és seu i ha protagonitzat un nou atac a la democràcia”

El regidor del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha valorat hui l’acció de censura per part d’Arturo Torró a la sala de premsa de l’Ajuntament de Gandia, quan ha prohibit als membres de l’oposició realitzar declaracions per defensar-se de les seues acusacions. Per a Mascarell, aquesta acció demostra que “Torró es pensa que l’Ajuntament és seu i ha protagonitzat un nou atac a la democràcia”.

Mascarell ha personalitzat les seues crítiques en Torró perquè, tal i com ha dit el responsable de Comunicació del consistori, Carles Person, es tracta d’una decisió única i exclusivament de l’alcalde de la ciutat. Un fet que demostra que Torró continua sense encaixar les crítiques. Per això, el regidor socialista considera que “aquesta actitud és la que provoca la crispació de la ciutadania”.

Los concejales socialistas y del Bloc, en la rueda de prensa hecha en la entrada del Ayuntamiento
Los concejales socialistas y del Bloc, en la rueda de prensa hecha en la entrada del Ayuntamiento

Els socialistes consideren que aquestes formes antidemocràtiques de Torró el responsabilitzen directament de tot el que està passant a Gandia estos dies, amb pintades als carrers, a la pròpia seu del PP, a l’Ajuntament o les pròpies protestes que van tenir lloc ahir durant la inauguració de la Universitat d’Estiu. Per això, li han demanat a Torró rectificar en aquesta actitud dictatorial.

Per últim, els socialistes han assegurat que el govern de Torró no els farà callar i que continuaran denunciant les mentides i les malifetes de Torró i del PP “siga en la sala de premsa o al carrer”, ha dit Mascarell.