Víctor Soler anteposa els interessos del PP als de Gandia i vota en contra de baixar el rebut del fem

El regidor socialista Vicent Mascarell ha criticat hui que el popular Víctor Soler haja anteposat els interessos del PP als de la ciutat de Gandia i haja votat en contra de baixar el rebut del fem als ciutadans.

En l’assemblea que va celebrar ahir el Consorci de Residus, Soler va votar en contra de la baixada del rebut als veïns de Gandia i de les bonificacions als hotels i càmpings de la ciutat, demostrant així “que en el PP de Gandia tot és una mentida”, segons Mascarell.

El socialista ha recordat que Víctor Soler va prometre als hotels que pagarien menys pel fem, no obstant açò en l’assemblea del Consorci, i motivat per “interessos partidistes”, va votar en contra de les bonificacions a aquest tipus d’establiments.

A més, Mascarell ha criticat que Soler no presentara cap al·legació a la pujada de la taxa, “que no realitzara cap tipus d’esforç” perquè els ciutadans no hagen d’afrontar una pujada que pot arribar a ser del 500%.

Gràcies a les al·legacions presentades en l’assemblea pel Govern d’Oliva, els càmpings i hotels es podran beneficiar de les bonificacions i, per tant, d’una substancial rebaixa en el rebut. Víctor Soler no va recolzar cap al·legació en aquest sentit.

Per tot açò, el socialista ha lamentat l’actitud de Soler i del PP de Gandia, que han decidit “prendre partit del costat de Rus en la seua batalla interna contra Alberto Fabra”, una batalla que segons Mascarell “està costant molts diners als ciutadans de Gandia”.

 

“Víctor Soler hauria d’haver fet més esforços perquè els ciutadans de Gandia pagaren menys, i no hauria de fer solament el que li diu Alfonso Rus”, ha criticat Mascarell, que ha recordat que el pròxim any els veïns de Gandia hauran de pagar dos rebuts del fem molt elevats, un al Consorci i un altre al Govern del PP.