Víctor Soler està desaparegut com a regidor de Joventut

El Govern local del PP va deixar sense efectes el passat divendres la Mesa de Contractació per a la gestió de l’Oficina Jove de l’Ajuntament de Gandia, amb la paradoxa que ja s’han destapat públicament totes les ofertes econòmiques que han presentat els aspirants per a l’adjudicació d’este servei municipal —entre ells, el propi Consell dels Joves de Gandia, que presentava la millor oferta econòmica—.

Des de Joves Socialistes de Gandia entenem que es tracta d’un episodi més en la nefasta gestió de Soler al front del Departament de Joventut durant la present legislatura. “Així, l’única activitat que ha realitzat enguany des del seu departament ha sigut reduir econòmicament el conveni amb el Consell dels Joves de Gandia i el desgavell d’esta Mesa de contractació”, sosté el secretari general de Joves Socialistes de Gandia, Adrià Vila.

“Víctor Soler no exerceix de regidor de Joventut, i ara només està preocupat a guanyar-li la batalla interna a l’alcalde, Arturo Torró, de cara a les pròximes eleccions municipals”, indica Vila.

Cal destacar que el pressupost del Departament de Joventut —que té desatès Víctor Soler— s’ha vist reduït fins als 30.000 euros, molt menys que el sou que cobra el regidor de Joventut.

A més, mentre el Govern local del PP retalla al màxim les ajudes als joves de Gandia, està pagant 70.000 euros a l’any a diversos endollats de Noves Generacions que treballen en l’Oficina Jove. “Esta és l’única política de joventut del PP i de Víctor Soler: col·locar als seus mentre l’atur juvenil augmenta cada vegada més en la ciutat”, destaca Adrià Vila.