Víctor Soler no pot seguir amagant-se darrere del seu aforament a les Corts

El portaveu del Grup Municipal Socialista, José Manuel Prieto, ha valorat este matí la decisió presa pel jutge de l’Audiència Nacional, Eloy Velasco, que permet a l’Ajuntament de Gandia personar-se en la causa de la coneguda com ‘Operació Púnica’ en considerar que el consistori ha estat perjudicat per les suposades comissions il·legals que s’investiguen i que es podrien haver produït durant la passada legislatura amb l’anterior govern del Partit Popular.

Referent a això, Prieto ha declarat que “suposa un pas més en la investigació i es reafirma el que vam denunciar en el seu moment: que amb el govern del PP, suposadament, es va permetre l’arribada de la trama Púnica a la nostra ciutat i els exigim que expliquen quin ha sigut el perjudici per a les arques municipals”.

Cal destacar que amb l’acceptació de la personació de l’Ajuntament de Gandia com acusació particular en el ‘Cas Púnica’, el jutge Velasco acredita que hi hagut perjudici per a la ciutat i les arques municipals. A més, el consistori gandià és dels pocs ajuntaments d’Espanya als quals se’ls ha acceptat la personació.

Finalment, Prieto ha sol·licitat als populars que “donen les explicacions oportunes i que Víctor Soler deixe d’amagar-se darrere del seu aforament en les Corts i explique per què l’exalcalde Arturo Torró i Dionisio Ollero, secretari d’Organització del PP de Gandia, van declarar davant el jutge que ell era la persona que encarregada de contractar amb la trama corrupta”.