Víctor Soler va mentir la ciutadania quan va anunciar que el trinquet de Gandia seria a cost zero

La regidora socialista Lydia Morant ha valorat l’anunci fet pel PP de Gandia sobre la presentació d’una esmena als pressupostos de la Generalitat Valenciana de 2017 que pretén la finalització del trinquet de Gandia.

En referència a això, Lydia Morant ha indicat que “sembla que el senyor Soler oblida que va enganyar la ciutadania quan van anunciar que el trinquet de Gandia seria a cost zero” i afegia que “al juliol de l’any passat ja vam haver de recordar-li al seu partit que una de les partides de 500.000 euros que van anunciar per a la seua finalització, no existia ni a l’ajuntament ni a la diputació. Els populars no poden dignar-se a parlar de defensa de l’esport valencià per excel·lència i les nostres tradicions quan mentien als gandians venent fum”.

L’edil d’Esports també ha incidit que l’arquitecte municipal va emetre un informe el passat 22 de juliol de 2015, en el qual es concretava que la quantitat que quedaria encara per pagar del trinquet municipal era de 933.000 euros. “Esta és la veritat sobre el trinquet. Així, Víctor Soler hauria de preocupar-se de recordar estos aspectes quan presente la seua proposta, explicant per què no va finalitzar les obres quan governava. També hauria de dir-li a la ciutadania que el seu govern va mentir i que ara pretén amagar un altre dels pufos que es van donar durant la legislatura. En el seu lloc, li demanem que done suport a l’actual govern i es posicione a favor de seguir donant suport als clubs locals, l’esport base i les nostres joves promeses. El desastre financer que hem heretat requerix solucions que, per desgràcia, no són a curt termini”, ha assenyalat Lydia Morant.