En les eleccions europees, Gandia ha recolzat la socialdemocràcia i la moderació enfront dels extremismes

El vicesecretari general d’Organització i Administració del PSPV-PSOE de Gandia, Adrián Vila, ha efectuat una valoració dels resultats de les eleccions europees que van tindre lloc ahir, on els socialistes van obtenir un 33,10% i 9.127 vots a Gandia sent, d’entre les grans ciutats de la Comunitat Valenciana, on el Partit Socialista ha tret el segon millor resultat, per darrere de Sagunt, amb percentatges respecte del vot total per damunt dels que ha obtingut el partit a nivell nacional, autonòmic i provincial, i amb una menor diferència respecte del Partit Popular en els tres àmbits.

«El resultat és excepcional, Gandia ha recolzat la socialdemocràcia i la moderació enfront dels extremismes. D’esta manera, hem obtingut un dels millors resultats d’eleccions europees a la nostra ciutat. Som el partit que més vots ha augmentat respecte a les eleccions de 2014, amb un suport que s’amplia en 3.580 vots, reduint la diferència amb el Partit Popular més d’un 10%», ha assenyalat Vila.

Per això, el responsable d’Organització dels Socialistes de Gandia ha volgut recalcar que «representem una opció forta a Gandia amb una base àmplia de suport per assumir els reptes electorals dels pròxims anys».

Per la seua banda, el coordinador de la campanya de les eleccions europees del PSPV-PSOE de Gandia, Sebas Gálvez, ha destacat que la jornada electoral d’ahir es va celebrar sense cap incident i ha agraït l’esforç que van dur a terme en estos comicis europeus els 280 interventors i apoderats que van estar en totes i cadascuna de les meses electorals.

«A Gandia, hem fet la millor campanya, amb diferència. Hem demostrat que tenim un partit unit, fort i molt mobilitzat. Així, la gent ens ha acompanyat en el carrer, en els mítings o en els estands que hem ubicat en els diversos mercats, mirant-nos com l’esperança per a parar a la ultradreta», ha afirmat Gálvez.