Visit Gandia se suma a TikTok per augmentar la visibilitat com a destinació entre el públic més jove

El Palau Ducal va acollir ahir la jornada “TikTok aplicat a la promoció Turística: com promocionar el teu municipi” organitzada per València Turisme, dirigida a tècnics de turisme per donar a conéixer el funcionament d’aquesta xarxa social i on va estar present el departament de turisme de Gandia. Aquesta xarxa és una de les que experimenta més creixement i com totes les xarxes socials posseeix una sèrie de característiques i funcionalitats que la fan molt atractiva a l’hora de fer arribar les bondats de les destinacions turístiques al mateix temps que s’arriba a un públic més. jove, els turistes de les pròximes dècades.

Així doncs, Visit Gandia ja ha començat a comunicar en aquesta xarxa per tal de continuar ampliant les eines que aporten les noves tecnologies a l’hora de promocionar-nos com a destinació turística també cap als joves.

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha destacat que “des de fa temps Gandia està fent una aposta ambiciosa a les seues xarxes socials i si hi ha una xarxa que ara mateix està destacant entre els joves és TikTok. Amb aquesta mesura volem arribar a nous visitants aportant-los informació d’una forma amena i divertida que és competent amb la informació ja disponible en altres mitjans més convencionals”.