‘Viu Marxuquera’ reprén la seua activitat este divendres

El president de la Junta de Districte de Marxuquera, José Manuel Prieto, acompanyat pel tècnic municipal Juanjo Reig, han presentat les 18 activitats que s’han organitzat dins de la iniciativa ‘Viu Marxuquera’, del 10 de juliol i al 28 d’agost. Prieto ha destacat que la intenció de la Junta de Districte de Marxuquera és reprendre poc a poc la normalitat amb totes les garanties i mesures de seguretat. Volem que tot i que no podem fer la mateixa vida social, els veïns i visitants de la barriada puguen tindre activitats durant este estiu, i ha recordat que ‘Viu Marxuquera’ reprén la seua activitat en el punt que es va aturar a causa de la pandèmia. “Marxuquera multiplica la seua població durant l’estiu i nosaltres reprenem esta iniciativa en un entorn immillorable“, ha assenyalat.

El programa compta amb activitats de música, monòlegs, gimcana d’aigua, ‘rondalletres’, punt d’animació lectora, cinema d’estiu, ‘Nits a la fresca’ a més d’una novetat com és la ‘Música a la llum dels ciris’ que es desenvoluparà en el terrat de centre social.

L’edil socialista ha posat l’accent amb què “tot el que organitze l’Ajuntament es farà en condicions de seguretat i amb totes les mesures de prevenció. Tot el que es programe es farà dins de les mesures de distància, higiene, protecció i de garantir les distàncies físiques. La nova normalitat ha imposat noves formes de fer les coses i les Administracions hem de ser exemplars“.

Per la seua banda, Juanjo Reig ha indicat que els artistes que s’han contractat són els mateixos que ja estaven programats abans que se suspengueren les activitats per la declaració de l’estat d’alarma i ha incidit amb la gran varietat musical que s’oferirà durant la programació. També ha agraït la implicació de la Comissió de Festes de Marxuquera, que ha col·laborat per posar en marxa una part de la programació.