Ximo Puig visita el Senator Gandia SPA Hotel que s’obrirà durant les pròximes setmanes

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, han visitat este matí el Senator Gandia Spa Hotel, un nou establiment hoteler que obrirà les portes en breu a la platja de Gandia i que s’ha convertit en un emblema per a la reactivació turística de la Comunitat Valenciana. Al costat d’ells, també han acudit el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, i els portaveus dels grups municipals representats al consistori.

Ximo Puig ha agraït a la cadena Senator l’aposta per Gandia i la Comunitat Valenciana, al temps que ha destacat que els hotels són molt importants per al desenvolupament turístic. “L’hoteleria aporta molta importància a la qualitat del turisme i ara és més necessari que mai este tipus d’instal·lacions perquè ens mostren el camí de la recuperació i de l’esperança”.

El president de la Generalitat també ha assenyalat que “esperem que en les pròximes setmanes puga obrir les portes i que esta obertura vinga de la mà d’unes dades pandèmiques consolidades que ens ajuden a superar el període de restriccions. Seguirem avançant de manera prudent cap a la normalitat, que és el que tots volem recuperar”.

Per la seua banda, Diana Morant ha valorat l’obertura d’un hotel en temps de pandèmia. “Segurament es tracta d’una de les poques instal·lacions d’este tipus i noves que obrirà les portes esta temporada, amb la qual cosa hem d’agrair al Grup Senator la seua aposta per Gandia com a destinació turística de qualitat”. Així mateix, ha afegit que es tracta d’un hotel pensat per a “donar cobertura a la línia de turisme que portem treballant des de Gandia. Una línia basada en el turisme sostenible, de qualitat i que siga capaç de desestacionalitzar, perquè no és un hotel només pensat per a l’estiu”.

L’alcaldessa ha destacat que la inversió realitzada suposarà “la creació de 70 llocs de treball fixos durant tot l’any, als quals se sumaran els treballadors que s’incorporaran en les campanyes fortes de l’any”. Morant també ha aplaudit l’esforç de la cadena hotelera i ha afegit que “Gandia i el Consell estem treballant en la mateixa línia turística per a generar noves oportunitats per a tota la ciutadania i les persones que ens visiten”.

El CEO de Senator Hotels, Daniel Rossell, els ha rebut al costat del gerent de la promotora Infilev, Fernando Guillem, el gerent de la constructora, Francisco Castelló, i la directora del Senator Gandia Spa Hotel, María González, a més d’altres directius de la cadena hotelera, per a realitzar una visita guiada per les instal·lacions.

Este nou establiment de quatre estrelles superior disposa de 13 plantes, 200 habitacions, un SPA de 500 metres quadrats, gimnàs i cafeteria a peu de carrer. De disseny modern, ha estat edificat en una superfície de 5.000 metres quadrats i compta amb els màxims requisits a nivell energètic i mediambiental.

Després de la visita guiada, Daniel Rossell ha informat que l’hotel es troba en l’última fase abans de l’obertura i que la previsió de la cadena és obrir l’establiment durant les pròximes setmanes. “Per a una companyia com nosaltres, tenir presència a la Comunitat Valenciana i a Gandia, on hem estat molt ben acollits, és un orgull. Obrir un hotel amb esta tessitura és molt complicat, però esperem que siga un èxit i puguem generar llocs de treball de qualitat i atraure un turisme de qualitat que ajude a desestacionalitzar Gandia”.