Activitats per a totes les edats al barri de la Plaça El·líptica-República Argentina este cap de setmana

Després de dos anys, la barriada de la Plaça El·líptica-República Argentina torna a celebrar la seua festa veïnal este divendres i dissabte. Així ho han anunciat el president de la Junta de Districte del barri, Salvador Gregori, la membre de l’Associació Veïnal de la Plaça El·líptica, Mireia Santulario, i el tècnic de Política Festiva de l’Ajuntament de Gandia, Joanjo Reig.

“Tornen amb força i amb un programa festiu molt complet i molt potent que, de segur, tornarà a il·lusionar la segona barriada més habitada de la ciutat”. Així ha expressat Salvador Gregori l’anunci de la festivitat d’este cap de setmana. Segons ha afegit l’edil socialista, des de l’ajuntament s’ha donat suport “al màxim” a estes iniciatives veïnals a partir de distintes i nombroses reunions: “Estem segurs que eixe dia serà molt participatiu. Jo anime a la gent que se sume a esta fita tan tradicional i festiva de la barriada de l’El·líptica-República Argentina”.

Tal com ha explicat Mireia Santulario, es portaran a terme activitats per a totes les edats. Així, els protagonistes del divendres seran els xiquets i les xiquetes a partir de les 18 hores amb un berenar, jocs infantils i un castell inflable. Dissabte serà el torn del tradicional sopar veïnal amb l’actuació de la còmica Carol Tomás i balls tradicionals. “Enguany són uns balls de gent eslava compostos per ucraïnesos i russos. Esperem que el clima de concòrdia que hi ha en l’agrupació eslava de Gandia es trasllade a molts quilòmetres d’ací”, ha manifestat el president de la Junta de Districte.

Per a aquelles persones que vulguen participar en el sopar i no siguen associades serà necessari adquirir un tiquet en el Centre Associatiu Joan Climent (plaça de les Xocolateres ,1) amb un preu de 3,50 euros. A més, com a novetat d’enguany es portarà a terme l’actuació del grup People Band a partir de les 0.00 hores. “Esta orquestra anirà més dirigida a la joventut especialment, tot i que podran acudir les persones que ho desitgen. La intenció és que hi haja una dinamització diferent per a totes les edats”, ha apuntat la membre de l’Associació Veïnal de la Plaça El·líptica.

La festivitat d’este cap de setmana és la primera de les celebracions que es realitzaran a la ciutat en època estival. “Des del Departament de Política Festiva donem suport a totes les juntes de districte i a les associacions de veïns i festives en tot el que podem. Intentem crear una imatge conjunta perquè totes les festes d’estiu de les barriades tinguen una imatge més general de festes de ciutat de Gandia”, ha assenyalat Juanjo Reig.

Així doncs, tots tres han animat als ciutadans i ciutadanes a acudir este cap de setmana a gaudir de les activitats que acollirà la Plaça El·líptica-República Argentina.