Diana Morant: “Gandia se sent estafada per Torró i pel PP perquè no donen el treball que van prometre”

Les dades de l’atur del mes d’octubre a Gandia tornen a demostrar que el govern de la ciutat viu d’esquenes a la realitat i als problemes dels ciutadans. Així, de nou, l’atur augmenta de manera alarmant a Gandia en 219 nous drames personals i familiars. Un creixement del 2,3% respecte al mes anterior que deixa el nombre d’aturats en 9.689 persones. I la valoració del govern és que les xifres demostren que estem en moments de recuperació, malgrat que a la comarca, a la província i a la comunitat autònoma ha hagut un descens de l’atur.

Davant aquesta situació, la regidora socialista Diana Morant ha declarat que “Gandia se sent estafada per Torró i pel PP perquè no donen el treball que van prometre i mentre els problemes creixen a la ciutat, ells es torben en els seus lios, les seues festes, les banderes i la batalla política estèril”.

Per a Morant, el més preocupant és l’anàlisi que fan de les xifres des del govern en clau positiva d’aquestes dades negatives, perquè, segons ha dit, açò demostra que “el govern del PP està totalment allunyat de la realitat que viu Gandia i no vol ser conscient d’ella, no veuen els problemes que hi ha i, per tant, no fan res per solucionar-los” i ha recordat als populars que “a dia de hui el que més preocupa als gandians és el problema de l’atur”.

La regidora socialista ha tornat a insistir, una vegada més, en la posada en marxa de mesures actives que solucionen el problema “sobretot a aquelles persones que més temps porten en l’atur”. Des de l’oposició, Morant recorda que “els socialistes hem estat aportant idees en matèria d’ocupació que han estat ignorades o suprimides pel govern del PP”. Així, Morant recorda el Pla d’Ocupació Social, que és la única rama que funciona del pla i que va ser una proposta del PSPV que no s’ha abordat de manera ambiciosa pel PP.

Altre exemple de propostes dels socialistes soterrades pel govern del Torró és el del Pla d’Ocupació Jove que Joves Socialistes va impulsar l’any passat i que ara ha estat suprimit pel PP, sense cap explicació, abocant als joves a continuar sent el sector que més pateix el problema de l’atur. A més, la formació juvenil socialista va presentar recentment una nova versió renovada d’aquell primer Pla d’Ocupació Jove que va donar treball a 80 joves. Una proposta amb una major inversió econòmica, més llocs de treball i més mesures complementàries per a emprenedors. Una proposta que a dia de hui, no ha rebut cap resposta per part del govern del PP.