El govern de Gandia es nega a donar informació sobre l’adjudicació de la parcel•la de McDonald’s

El regidor del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha denunciat hui una nova demostració de l’opacitat del govern del PP de Gandia, que li ha denegat accés a la informació referent a l’adjudicació i alienació de la parcel·la número 12 del sector Rafalcaid, qualificada com a Patrimoni del Sòl. Es tracta del terreny on actualment es troba ubicada l’empresa McDonald’s i que, pel que es va saber a través dels mitjans de comunicació, es va subhastar per 2 milions d’euros en octubre de l’any passat.

El socialista va demanar per registre d’entrada el passat 8 de maig tenir accés a la consulta d’aquest expedient. I el passat dilluns va rebre una resposta negativa per part de l’executiu del PP, que continua denegant informació als regidors socialistes.

Per això, Mascarell ha assegurat que  “el PP menteix cada vegada que presumeix de ser un govern transparent perquè constantment ens estan negant accedir a tot tipus de documents i informació”. Així, el regidor socialista ha recordat que el govern del PP de Torró els ha negat en reiterades ocasions consultar les factures que es van pagar amb el préstec de 60 milions d’euros per al pagament de deute a proveïdors, o els comptes de l’empresa pública IPG, entre d’altres.

Mascarell ha conclòs dient que “els regidors socialistes ens trobem quasi diàriament amb respostes negatives a l’accés a informació” i ha afegit que “la negativa del govern només demostra que amaguen coses darrere de cada tramitació a la que ens deneguen la possibilitat de consulta”.