El govern del PP menteix respecte al projecte de l’aparcament de Corea

Un any i mig després de que el govern del PP de Gandia anunciara a bombo i platets la posada en marxa del projecte del futur aparcament públic de Corea, un any i mig després alguna cosa no quadra i el PP o bé està mentint a la ciutadania, o bé ha mentit al PSPV en la informació que el grup municipal li ha demanat al govern per escrit.

Tot va començar el passat dia 1 de febrer de 2012, quan el PP va presentar públicament als veïns el projecte per a l’aparcament en superfície que va prometre en campanya electoral. Ho va fer, com de costum, sense passar prèviament per cap comissió informativa, per la qual cosa els socialistes li van demanar a l’alcalde  i per registre d’entrada (el dia 2 de febrer del mateix any), tenir accés a aquesta documentació.

Un any i mig després d’aquella sol·licitud, ahir mateix entrava en les oficines del PSPV en l’Ajuntament de Gandia la resposta que el departament d’Urbanisme de Gandia feia a la pregunta realitzada en 2012. I curiosament, després de tot aquest temps, la resposta és que “no consta l’obertura de cap expedient relatiu a un projecte d’aparcament públic en superfície al districte de Corea”.

Aquesta contundent afirmació del departament d’Urbanisme contrasta en el que va dir Torró el passat dilluns en una entrevista concedida a Ràdio Gandia SER, i també amb el que ahir mateix declarava la presidenta de la Junta de Districte de Corea, Luisa Laporta, durant la celebració de la darrera reunió d’aquest organisme, on va dir que el projecte començaria de manera imminent.

És per això que la regidora socialista i membre de la Junta de Districte de Corea, Diana Morant, li demana al govern “que aclarisca aquestes contradiccions i ens diga a qui li estan mentint, si als ciutadans de Corea o als membres de l’oposició que li demanem informació per escrit”. Morant ha recordat que no és aquesta la primera vegada que el govern del PP anuncia projectes de manera imminent i a cost zero i que acaben retardant-se sine die i amb uns costos elevadíssims, com ha passat esta mateixa setmana en el servei públic de bicicletes.

Documentació respecte a l’aparcament de Corea