El jutjat admet el recurs per a conéixer el nombre d’endollats de l’empresa pública IPG

La nova ofensiva política i judicial dels socialistes per a conéixer quantes persones treballen en l’empresa municipal Iniciatives Públiques de Gandia (IPG), què cobren i com han accedit a estes places públiques, comença a donar els seus fruits amb l’admissió a tràmit per part del Jutjat del Contenciós Administratiu Número 10 de València del recurs plantejat pel regidor socialista Vicent Mascarell.
El portaveu socialista, Vicent Mascarell, ha valorat com “un xicotet triomf el fet que de nou la justícia determine que hi ha indicis que s’estan cometent, amb una actitud il·legal en impedir l’accés a la informació pública. A més, determina que tenim dret a saber quantes persones treballen en l’empresa pública Iniciatives Públiques de Gandia (IPG), què cobren i com han accedit a estes places públiques”.
El recurs presentat per l’edil socialista Vicent Mascarell per atemptar contra un dret constitucional, com és l’accés a la informació dels càrrecs públics, es presenta després dels seus reiterats intents per conéixer en què es gasta els diners l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, i com gestiona l’empresa pública IPG el seu gerent, Gonzalo Morant.
L’actual govern del PP ja ha sigut condemnat per la justícia per mantenir una actitud similar respecte a les factures i despeses generades al llarg de 2011 i, en breu, es dictarà sentència pels fets esdevinguts respecte als documents comptables de IPG en l’exercici 2012.