El PSPV aconsella a Torró que deixe de perseguir als seus regidors i solucione els vertaders problemes de Gandia

Durant el plenari del passat dilluns, Torró va fer ús de la seua majoria absoluta per tornar a retallar els drets de l’oposició. Però més enllà del seu control del plenari, organismes independents li paren els peus. Així, l’ Il·lustre Col·legi d’Advocats de València ha arxivat la denúncia que Torró va presentar fa uns mesos contra l’advocat i regidor socialista Vicent Mascarell, considerant que no hi ha incompatibilitat en la seua tasca com a lletrat i la seua funció com a regidor, tal i com denunciava el PP de Gandia.

Davant aquest panorama, la regidora socialista en l’Ajuntament de Gandia, Ana Garcia, li va demanar a Torró durant el plenari que “deixe de perseguir als regidors de l’oposició i centre el seu temps en gestionar el que vertaderament li importa a aquells ciutadans que el van triar per a ser alcalde: solucionar els problemes reals dels gandians i no crear-ne de nous, tal i com ha fet en aquests dos anys de legislatura”.

I és que els socialistes lamenten que en el que va de legislatura, Torró ha gastat més temps gestionant els seus ‘xanxullos’ empresarials i perseguint a l’oposició que fent el que hauria de fer: complir les seues promeses electorals amb els gandians. Perquè fins ara, “tot el que ha fet és el contrari del que va prometre”, ha recordat Garcia. Així, l’atur ha augmentat fins a les més de 9.000 persones malgrat el ‘Ahora Empleo’, tots i cadascun dels impostos han augmentat malgrat el ‘Menos Impuestos’, y el deute de Gandia s’ha disparat per culpa de les festes i saraos dels regidors del PP.

Per últim, Garcia li va demanar a Torró que deixe d’utilitzar la seua condició d’alcalde per a perseguir a regidors de l’oposició als quals ja ha maltractat deixant-los sense sou “i ara pretén que no exercim una altra professió per a poder viure més enllà de l’Ajuntament”.